Wednesday, November 2, 2011

Proportioner...igenÄr helt frälst på blåbär. Mina amerikanska plantor som planterades i våras har gett en minimal skörd. Men de få bären som det blivit är gigantiska - och jag funderar över proportioner igen. Är glad över att flitiga P kom med leverans av vanliga blåbär till min morgongröt. Nu är frysen fylld med småländska bär och jag lär nog klara mig fram till årsskiftet minst.

1 comment:

  1. If the probe tip radius is understood only roughly , the situation of the hole heart will still be accurate, however the gap diameter is not going to. The coordinate Electric Can Openers system whose origin is set by a G10 command could also be} active or inactive on the time the G10 is executed. G10 L1 P~ X~ Z~ A~, where the P number should evaluate to an integer in the range 0 to 255 – the device number – Offsets of the device specified by the P number are reset to the given.

    ReplyDelete