Sunday, August 26, 2012

Sofiero....och ljusfat


Jag är på Sofiero tillsammans med Karla under den stora Trädgårdsfesten. Igår morse, tidigt, tidigt var jag på plats och fyllde på med saker. Det var en rent magisk stämning i parken så tidigt när alla utställartält låg där övergivna och daggen var så tjock på gräsmattan att varje människosteg lämnade spår, nästan som i snö ellerm ja lite mindre poetiskt som en snigel...

Det var inte utan att jag kände mig lite snigellik så tidigt på morgonen och jag hade önskat att åtminstone kaffevagnen hade varit öppen...

Jag är på Sofiero idag också och jag lovar att fylla på med ljusfat! Tack snälla ni som skickat mail och frågat efter dem. 

1 comment:

  1. Hej, ville bara tacka för ett trevligt besök i ditt vackra växthus. La några bilder på min blogg :-) Kika gärna.

    MVH Petra (Klorofyllidyll)

    http://klorofyllidyll.blogspot.se/

    ReplyDelete